Een mooie zaal
voor iedere gelegenheid!

Restaurant met speeltuin

  • Uniek bedrijfsfeest op maat
  • Bijzondere locatie
  • Flexibele horeca-opties

Bent u op zoek naar een kindvriendelijke restaurant met speeltuinen waar kinderen zich uit kunnen leven? Café-Restaurant Patershof heeft maar liefst twee speeltuinen ter beschikking! In binnenspeeltuin Berlingerbos regent het nooit en kunnen kinderen het hele jaar door terecht voor enorm veel speelplezier. Wanneer de zon schijnt, zijn de klim- en klautertoestellen in de buitenspeeltuinen op Recreatiepark Beringerzand het toneel voor nieuwe avonturen. Voor de (groot)ouders is er in het noorden van Limburg een prachtig kindvriendelijk restaurant ingericht en een fijn terras. In de bosrijke omgeving kom je met iets te eten en te drinken volledig tot rust.

Vertier bij Limburgs restaurant met speeltuin

Door meerdere spannende klim- en klautertoestellen krijgen de kinderen alle gelegenheid om zich volledig uit te leven. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes speel je spelletjes op de toestellen. Nadat je hebt gewonnen ga je dit met zijn allen vieren op het springkussen. Daarna kun je nog samen met Loes Appelmoes, Nellie Vermicelli en Quibus Qok een verfrissende duik nemen in het binnen- of buitenzwembad. En geen nood want zelfs als het weer niet fantastisch is, blijft het water van het buitenzwembad rond de 27 graden. We verwarmen ons buitenzwembad namelijk duurzaam door diverse zonnepanelen.

Heerlijk en eerlijk eten

Wie naar de menukaarten van kindvriendelijk Café-Restaurant Patershof kijkt, ziet dat we houden van smaakvolle gerechten met goede ingrediënten. Tijdens de lunch kun je watertanden bij onder andere heerlijke soepen en broodjes, maar ook warme gerechten. De dinerkaart bestaat voornamelijk uit simpele, maar fijne gerechten waarbij keuze is uit vlees, vis of vegetarisch. Voor de kleine paters zijn er uiteraard ook diverse kindermenu’s beschikbaar.

Eenvoudig reserveren bij kindvriendelijk restaurant

Wil je graag meer informatie over de faciliteiten die we voor kinderen van alle leeftijden aanbieden? Meer informatie opvragen over ons restaurant of over de speeltuin in het noorden van Limburg kan door ons te bellen op +31 (0)77 307 45 44.