Een mooie zaal
voor iedere gelegenheid!

Brunch Limburg

  • Uniek bedrijfsfeest op maat
  • Bijzondere locatie
  • Flexibele horeca-opties

Wat is de fijnste plek voor een heerlijke brunch in Limburg? Bij Café-Restaurant Patershof verzorgen we een verrukkelijke brunch in het oude klooster van Panningen. Omringd door de prachtige bosrijke omgeving worden je smaakpapillen gestreeld met de hemelse smaken van je favoriete ontbijt- en lunchgerechten. Dat allemaal op een unieke locatie in de mooie natuur van Limburg!

Een smaakvolle brunch in een authentiek klooster in Limburg

Een brunch is de perfecte gelegenheid om tot rust te komen of juist om iets te vieren samen met vrienden, familie of je gezin. Na een brunch bij Café-Restaurant Patershof is het voor de kinderen ook mogelijk om op avontuur te gaan in binnenspeeltuin Beringerbos. Ook de waterratten zijn van harte welkom en kunnen genieten in ons binnen- én buitenzwembad. Zo is er voor iedereen iets te beleven!

Reserveer direct een plekje

Kun je niet wachten om te genieten van een lekkere brunch in een prachtige omgeving? Zo kun je direct zien of er ruimte is op jouw gewenste dag. Heb je speciale wensen of iets te vieren? Bel ons dan even op +31 (0)77 307 45 44 voor meer informatie. Wij vertellen je graag meer over onze mogelijkheden.